Szerezzük vissza a jövőnket!

Jámbor András vagyok, a Mérce volt főszerkesztője, országgyűlési képviselő-jelölt a hatpárti előválasztáson, Budapest 6-os számú választókerületében, Ferencvárosban és Józsefvárosban

Azt szeretném, ha a gyermekeim egy szabad és gondoskodó Magyarországon nőnének fel, egy olyan országban, amelyért aktivistaként és újságíróként nap mint nap küzdöttem az elmúlt 10 évben. Ezért döntöttem úgy, hogy elindulok a hatpárti előválasztáson a Ferencváros és Józsefváros nagy részét magában foglaló 6-os számú egyéni választókerületben. Nekem ez a körzet az otthonom: itt nőttem fel, és a gyermekeim is itt tették meg az első lépéseiket.

Azért indulok, mert egy olyan országban akarok élni, ahol tisztességes munkáért tisztességes bért fizetnek, ahol az előrejutás nem a kapcsolatokon, hanem a képességeken múlik, ahol mindenkinek megadjuk az esélyt a boldogulásra! Ahol szabadrablás helyett szabadságot adunk a dolgozóknak, propaganda helyett médiát a közösségnek, urizálás helyett pedig  egy gondoskodó Magyarországot teremtünk! Ahol figyelünk egymásra és a világra, elkerüljük a klímakatasztrófát, és visszaszerezzük a jövőnket!

Ez a négy mondat adja a programom alapját.

Arra kérlek téged, ha teheted, aláírásoddal támogasd a kampányom, támogasd a Fidesz legyőzését, támogasd, hogy visszaszerezzük a jövőnket!
(Kampányomat az egész országból lehet támogatni, nem kell hozzá kerületi lakosnak lenni.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogasd aláírásoddal Jámbor Andrást!

Kötelező kitölteni
Kötelező kitölteni
Kötelező kitölteni
Kötelező kitölteni
El kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót