Támogasd Jámbor András kampányát!

A 2022-es választások tétje, hogy az ellenzéki összefogással le tudjuk váltani a több mint egy évtizede az országot kirabló, és a társadalmi különbségeket mélyítő Fidesz-kormányt!

Jámbor András, a Diákváros-tüntetés főszervezője, a Mérce alapítója, a közös ellenzék független országgyűlési képviselőjelöltje, aki a Szikra Mozgalom támogatásával indul Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban és a József Attila-lakótelepen.

Jámbor András 23 éve él a kerületben, itt neveli két gyermekét, jól ismeri a kerületiek gondjait. Programja egy gondoskodó, zöld Magyarország megépítését célozza, amelyikben visszaadjuk a munkavállalók megtépázott jogait, ahol a hatalom az emberekről szól, és nem az elitekről, ahol a média szabadsága biztosítva van. Megválasztása esetén a Párbeszéd Magyarországért parlamenti frakcióját fogja erősíteni.

Erre akkor van esély, ha a Fidesz erőfölényét közösen tudjuk ellensúlyozni. Minden támogatás, minden aktivista segítség, minden adomány számít.

Vegyél részt a küzdelemben, értesülj a híreinkről és csatlakozz a kampányhoz!

Feliratkozom a hírlevélre!

Támogasd pénzadománnyal a kampányt! Aktivistáink mind munka és tanulás mellett teszik bele önkéntesként az energiát a kampányba. Emellett szükségünk van egy félállású aktivista koordinátorra, szórólapokra, pultokra, online hirdetésekre. Mögöttünk nem állnak oligarchák, minden apró segítség sokat számít!

Támogatom a kampányt!

Jelentkezz aktivistának, legyél a csapat tagja, segíts, hogy mindenkihez eljusson a kampány híre!

Jelentkezem aktivistának!