Ajánld Jámbor Andrást!

Ha a budapesti 6-os választókerületben laksz, ajánlhatod Jámbor Andrást, hogy elindulhasson a választáson! (a választókerület határait itt találod meg)

Csak együtt tudjuk visszaszerezni a jövőnket! Jámbor András, a Diákváros-tüntetés főszervezője, a Mérce alapítója, a hatpárti ellenzéki előválasztás győzteseként indul országgyűlési képviselőjelöltként Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen.

Jámbor András 22 éve él a kerületben, itt neveli két gyermekét, jól ismeri a kerületiek gondjait. Programja egy gondoskodó, zöld Magyarország megépítését célozza, amelyikben visszaadjuk a munkavállalók megtépázott jogait, ahol a hatalom az emberekről szól, és nem az elitekről, ahol a média szabadsága biztosítva van.

Megválasztása esetén a Párbeszéd Magyarországért parlamenti frakcióját fogja erősíteni.

Ha egyetértesz a céljainkkal, keress fel minket az itt megadott helyeken és időpontokban, vagy foglalj időpontot amikor az ajánlásodért megyünk, és ajánld Jámbor Andrást , hogy elindulhasson a választáson!

Hol találsz meg minket?

Február 12. és 28. között a következő helyeken találod a pultjainkat, ahol leadhatod ajánlásod Jámborra (a lista folyamatosan frissül):

Ecseri úti metrómegálló

  • feb. 12. szombat, 15:30-17:30
  • feb. 14. hétfő, 15:30-17:30

Golgota tér ALDI

  • feb. 12. szombat, 15:30-17:30
  • feb. 14. hétfő, 15:30-17:30

Leadhatod az ajánlásodat az MSZP VIII. kerületi irodájában is minden nap 10 és 17 óra között a Budapest, Népszínház u. 11. szám alatt (bejárat a Bacsó Béla utca felől). Telefon: 061-78-68-236

Elmegyünk az ajánlásért, ha kéred!

Ha a választókerületben laksz, és ajánlásoddal támogatnád Jámbor András indulását, de jobban megfelel számodra, hogy aktivistánk felkeressen téged, hogy ajánlásodat adhasd, add meg az adataidat az alábbi űrlapon, és a megadott idősávban felkeresünk!

Az ajánlás szabályai

Az ellenzéki előválasztás ajánlásgyűjtéssel indul: 2021. augusztus 23-tól szeptember 5-ig tart, ebben az időszakban tudod te is leadni az ajánlásodat a körzetben kihelyezett pultoknál, vagy otthon, ha megkeresel minket (lásd fent).

Hogyan működik az ajánlás?

  • Az a képviselő indulhat az előválasztáson, aki a saját körzetében legalább 400 érvényes ajánlást gyűjt össze.
  • Érvényes ajánlásnak az számít, amin az ajánló neve, lakcíme, telefonszáma és aláírása szerepel, és a cím alapján az adott választó az adott választókerületben lakik.
  • Az Országos Előválasztási Iroda készítette el a sorszámozott ajánlóíveket, minden oldalon 10 ajánló szerepelhet.
  • A jelölt által összegyűjtött minimum 400 ajánlás hitelességét a Helyi Előválasztási Bizottság ellenőrzi. Ellenőrzik, hogy a megadott cím valóban a körzethez tartozik-e, és telefonhívással ellenőrzik, hogy valódi-e az ajánlás. Ez azt jelenti, hogy ajánlóként te is kaphatsz olyan hívást, amikor megkérdezik tőled, hogy valóban tőled származik-e az ajánlás (nem pedig valaki más élt vissza az adataiddal). Ezért is fontos, hogy megadd a telefonszámodat, és hogy olyan számot adj meg, amin elérhető vagy.